Missnöje över tändernas utseende

Du har en vän som gnäller konstant om sina tänder och deras utseende. Du börjar tröttna på gnället och berättar för din vän om estetisk tandvård. Kanske kan hen bli hjälpt av just det.

Alltså detta tjat. Din vän kan inte prata om någonting annat än om sina tänder. Sina tänder och hur missnöjd hen är med dem. De sitter fel och de sitter snett. Gula och missfärgade från allt kaffedrickande är de också. Du hade helst sluppit allt detta prat från din väns sida. Det känns som om ni inte pratar om någonting annat, och du tycker det är synd att tänderna ska ta så mycket av din väns uppmärksamhet. Du personligen har svårt att förstå hur någonting så litet kan uppta så mycket tid och energi. Men visst, hen är väldigt missnöjd med sina tänder. Du tycker dock att hen borde lägga mer tid på att göra någonting åt det än att bara gnälla.

Sluta gnälla - gör något åt problemet

Du berättar för din vän att hen kan göra om sina tänder med hjälp av estetisk tandvård i Stockholm. Det finns kliniker och tandvårdsmottagningar som hjälper patienter att få sina drömmars tänder. Det går att göra väldigt mycket genom estetisk tandvård. Det kan vara allt ifrån justering eller reglering av tänderna och hur de sitter i munnen, till att göra blekning eller sätta fasader. Den estetiska tandvården riktar sig främst till de som önskar ändra utseendet på sina tänder. Och det önskar din vän.

23 Jun 2021