Le som en filmstjärna

Kanske är ditt ideal att vara så pass snygg att du kan få det där modelljobbet eller chansen att lyckas på en audition. Konkurrensen är hård, så satsa på ett vackert leende med skalfasader.

Talang är viktigt, men i en storstad som till exempel Göteborg är det många som slåss om arbetstillfällena. Ofta ska man skicka med ett foto när man söker artistjobb eller modelluppdrag, eller vilket arbete som helst. Därför är det lönande att göra det bästa av sitt utseende. Tänderna är väl så viktiga som ett vackert hår. Skalfasaderna ger dig ett vackert leende också.

Att hjälpa naturen på traven

Filmstjärnor har sin egen personlighet, som lyser igenom i deras rollprestationer. Väldigt ofta är de välklädda och ger ett positivt intryck. De har coola namn, är snygga i håret, och väldigt ofta har de fina och vita tänder. Allt det där är kanske inte riktigt äkta. De har hjälpt naturen på traven. De har tagit sig ett häftigt artistnamn, färgar håret eller bär peruk och de fyller i lite rynkor med fillers eller botox. Tänderna fixar man lätt med skalfasader, så att de ser ut som man vill.

Går du till exempel och funderar på att skaffa skalfasader i Göteborg så kan det vara en bra idé. Det finns teatrar där, och det finns också väldigt många företag. Vill du jobba som säljare eller representant, receptionist eller lärare träffar du också mycket folk som du vill göra ett gott intryck på. Att göra det bästa av sitt utseende är inte fusk, det är rentav smart i en värld full av konkurrenter.

Lite vitare men inte bländande

Du kan få ett bländande vitt leende, om du vill ha det. Du kan också få alldeles jämna tandrader så att dina tänder skulle uppmärksammas även i Hollywood. Men precis som med bröstimplantat och plastikkirurgi ska man vara försiktig med extrema överdrifter, om man nu inte är intresserad av just det. Dolly Parton har ju gjort succé på det viset. Men folk i allmänhet vill inte utmärka sig alltför mycket.

Det är det du säger som är viktigt. Du vill förmodligen inte att publiken, dina gäster eller kunder bara ska fokusera på dina tänder. För att få en balanserad helhet ska du rådfråga din tandläkare, och du får välja hur många nyanser vitare dina tänder ska vara. Tandläkaren är expert på skalfasader och tillsammans kommer ni överens om vad som ger dig det allra bästa resultatet. Läs mer om skalfasader på denna hemsida: https://www.skalfasadergöteborg.se

14 Oct 2020