Dags för ett besök hos tandläkaren?

Vissa saker tillhör livets konstanter och nödvändigheter. Tandläkarbesök är ett av dessa. Alla vill vi maximera vår hälsa och då är tandläkare viktiga. Har du hittat din bästa klinik?

Från tidig barndom genom livet har vi alla behov av en bra tandläkare. Som små barn får vi lära oss att borsta tänderna och genom besök hos en bra tandläkare lär vi också våra barn en viktig rutin. Den grundläggande skötseln av tänderna sker alltid dagligen på hemmaplan.

Vad som sedan händer rår man inte alltid över. Tänder kan få för sig att växa snett och vint eller så tappar vi dem vid olyckshändelser. Tänderna kan få plack, tandsten och karies. Vi kan ha tur och få tänder som i stort sett sköter sig själva. Eller så får vi en besvärligare resa med komplikationer. Då finns tandläkaren där för att assistera.

Servicebesök och extrabesök

För många räcker någon kontroll om året. Använder man hjälpmedel och borstar ordentligt hemma så räcker det långt. När det oväntade händer så finns tandläkaren där och kan hjälpa till med akut värk eller utslagna tänder. Det är en trygghet att ha en bra och kompetent tandläkare i Fruängen.

Behöver du hjälp med tandblekning eller korrigering av en felaktig tandställning är tandläkaren din vän. Generösa öppettider och kunnig, socialt kompetent personal gör besöket enkelt och situationen trygg. Sist men inte minst är det en extra fördel för många att betalningen kan delas upp. Tandvård ska vara bra och tillgänglig för alla.

18 Feb 2021